Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

7 Ağustos 2014 Rosenborg-1 Karabükspor-1 Maç Sonucu! Maçın Özeti Maçın Golleri

7 Ağustos 2014 Rosenborg-1 Karabükspor-1 Maç Sonucu! Maçın Özeti Maçın Golleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele eden Karabükspor, 8. dakikada Pal Andre Helland'ın attığı gol ile geriye düştü. Bu golden sonra rakip yarı alanda daha etkili olan temsilcimiz, 35. dakikada Hakan Özmert'in sayısı ile tarihindeki ilk Avrupa Kupaları golünü buldu ve beraberliği yakaladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine pozisyon yakalama şansı vermeyen Karabük, karşılaşmayı 1-1 tamamladı ve ilk Avrupa mücadelesinde tur atlamayı başardı. Karabükspor'un UEFA Avrupa Ligi play-offundaki rakibi 8 Ağustos günü çekilecek kura sonrasında belli olacak.

Rosenborg 1 - 1 Karabükspor

Goller: 8' Pal Andre Helland (Rosenborg), 35' Hakan Özmert (Karabükspor)
Saat: 20:00
Stat: Lerkendal  
Hakem: Istvan Kovacs

Rosenborg: Hansen, Dorsin, Reginiussen, Skjelvik, Strandberg, Jensen, Riski, Selnaes, Svensson, Diskerud, Helland

Kardemir Karabükspor: Boy Waterman, Emre Güngör, Larrys Mabiala, Erdem Özgenç, Tanju Kayhan, Yiğit İncedemir, Abdou Razack Traore, Hakan Özmert, Ahmet İlhan Özek, Samba Sow, Domi Kumbela

Maça hızlı başlayan Rosenborg henüz 7. dakikada Paal Helland ile 1-0 öne geçti. Henüz maçın başında kalesinde golü gören Karabükspor, adeta bir şok yaşadı.

GOL 7.DK (HELLAND): Orta saha çizgisine yakın bir yerden faul atışı kullanan Rosenborg'da, Skjelvik topu Helland'a çıkardı. Helland, düzgün bir vuruşla meşin
yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

İlerleyen dakikalarda dengeyi kurmaya çalışan Karabükspor, zaman zaman Rosenborg kalesinde gol pozisyonları üretmeye başladı. Rakibini orta alanda iyi tutan Rosenborg, seyircisinin de desteği ile ikinci gol için yüklenmeye başladı.

Rakibinin yüklenmesini fırsat bilen temsilcimiz Karabükspor, 34. dakikada Hakan Özmert ile skora dengeyi getirdi.

GOL: 34.DK (HAKAN): Tanju, soldan topu ceza sahasına ortaladı. Kumbela'nın yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü. Topu önünde bulan Hakan Özmert'in vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-1

İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca iki takım da soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

1-1'in avantajıyla ikinci yarıya başlayan Karabükspor, oyunu dengede tutarak rakibine gol şansı tanımadı. 90 dakika boyunca iyi mücadele eden temsilcimiz 1-1'in sonucunda adını play-off turuna yazdırarak büyük bir başarıya imza attı.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 13:00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status