Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

Reaksiyon Dizisinin Konusu Nedir? Reaksyion Dizisi Konusu

Reaksiyon Dizisinin Konusu Nedir? Reaksyion Dizisi Konusu


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Reaksiyon Dizisinin Konusu Nedir? Reaksyion Dizisi Konusu Nedir? Reaksiyon Dizisinde Hangi Konu işlenencek? Reaksiyon Mafya Dizisi Mi? Reaksiyon Dizisinde ne anlatılıyor?

Dizide gündemdeki olaylardan esinlenerek, gerçek olaylara ışık tutmaya çalışılacak. Son yılların Türkiyesi ve Ortadoğu konularının ele alınacağı dizide, izleyenlerin gündeme farklı bir açıdan bakmaları sağlanacak.

Orduda görev yapan ve görevinden atılan bir bordo bereli ( İbrahim çelikkol) ve emniyetten atılan özel harekatçı bir polis ( İsmail demirci) ve istihbaratçı bir ekipte yer alan Erdal Beşikçi de tasfiye edilerek görevlerine son verilir.
Dizide rol alan oyuncular bir şekilde görevinden uzaklaştırılırlar. Senaryo gereği bir yerde karşılaşırlar ve neden atıldıklarını işin arkasında kimlerin olduğunu neden atıldıklarına dair araştırma yapmaya başlarlar. hangisidahahafif.com Yaptıkları araştırmanın sonucunda emniyet, ordu, istihbarat bütün birimleri yöneten bir şebekeyle karşılaşırlar ve dizinin güçlü konusu ortaya çıkar. Bundan sonrasını hep birlikte göreceğiz.

Reaksiyon, özel kuvvetler mensubu bordo bereli istihbaratçı bir yüzbaşıyla (Oğuz), özel harekât kökenli bir başbakanlık korumasının (Tekin) hikâyesidir. Güneydoğu’da görev yaparken yaşadıkları bir olay nedeniyle birbirlerine düşman olan bu iki adam; Başbakanlık Müsteşarı Öktem ve İstihbarat Başkanı Gürkan’ın devleti yeniden dizayn etmek, devlet kurumlarını dış unsurlardan temizlemek için geliştirdikleri bir projenin uygulayıcıları olarak yeni ve çok gizli bir birim kurmak üzere görevlendirilirler.

Bu olaylar dört adamı derinden etkiler. Casa uçağında Oğuz’un kendisinden yardım isteyen iki ask Kaynak http://www.hangisidahahafif.com/2014/08/reaksiyon-dizisi-oyunculari-ve-konusu.html eri şahit edilmiş, başbakanlık koruması olan Tekin suikastı yaşamış, istihbarat başkanı Gürkan adliyede kendisine kurulan oyunu görmüş ve müsteşar yardımcısı Öktem, yıllarca birlikte çalıştığı mentoru olan müsteşarı şüpheli bir ölümle kaybetmiştir. Mentorundan boşalan koltuğu doldurup Müsteşar olan Öktem ve İstihbarat Başkanı Gürkan, aldıkları yetkiyle, devleti yeniden yapılandırmak, Dış İlişkiler Konseyinin (CFR) Türkiye’deki uzantısı Konsorsiyumu tasfiye etmek için düğmeye basarlar.

Altı kişilik özel bir birim için seçilen yüzbaşı oğuz ve komiser tekin, ihtiyaçlarını örtülü ödenekten karşılayacak, devletle hiç bir bağlantısı olmayacak şekilde yapılanacaktır. Özel birimin kimlikleri olmayacak, devletten hiç bir şekilde yardım almayacak ve verilen görevleri kendi bilgileri ve tecrübeleri ile yerine getirmek zorunda olacaklar. Tek amaçları ve gayeleri millete hizmet etmektir.

Yüzbaşı oğuz ilk başta görevi kabul etmek istemez ancak casa uçağında dşehit edilen askerlerden ikisinin bir sorgu sırasında kamuoyunu sarsacak bilgiler elde ettikleri için uçağın düşürüldüğüne inanması sonucu özel birime katılmaya karar vermiştir.

Başbakan suikastı da Casa’nın düşürülmesi kadar çetrefillidir. Tekin, suikast anında gördüğü bir tetikçiyi Güneydoğu’dan tanımış, tetikçinin özel kuvvetlere muhbirlik yapan bir örgüt elemanı olduğunu hatırlamıştır. Dahası, zamanında bu muhbiri elinden aldığı için Yüzbaşı Oğuz’u suçlamaktadır. Hesap sormak üzere, Oğuz’un İstanbul’daki evine gider. İki adam arasında bir hesaplaşma başlar. Bu sırada Konsorsiyumun eve koyduğu bomba infilak eder ve Oğuz babasını bu patlamada kaybeder.

Bu olaydan sonra Oğuz görevi kabul etmeye, Tekin ise Oğuz’un suikastta parmağı olmadığına karar verirler. İlk görevleri, müsteşar cinayeti ve başbakana düzenlenen suikastın arkasındaki karanlık güçleri ortaya çıkarmak olacaktır. Bu eylemlerin arkasında dünyanın gölge hükümeti olarak adlandırılan Dış İlişkiler Konseyi’nin olduğu kahramanlarımızca malum olsa da, onların Türkiye’deki uzantıları Konsorsiyumun üyelerinin kimliklerini kimse bilmemektedir. Müsteşar’ın öldürülmesinde tek zanlı olarak görülen Doktor Zeynep’in Oğuz’un ilk aşkı olması, her şeyin karmakarışık bir hal almasına neden olacaktır. Oğuz sadece devletin bekası için değil, sevdiği kadını aklamak için de bu cinayetin gerçek faillerini bulmak zorundadır.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 00:29

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status