Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

Özel Okula Giden Öğrenciye Devlet Desteği! Özel Okulda Okuyan Öğrenciye Devlet Desteği Ne Kadar Yapılacak? Devlet desteğini nasıl alırım?

Özel Okula Giden Öğrenciye Devlet Desteği! Özel Okulda Okuyan Öğrenciye Devlet Desteği Ne Kadar Yapılacak? Devlet desteğini nasıl alırım?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Özel Okula Giden Öğrenciye Devlet Desteği! Özel Okulda Okuyan Öğrenciye Devlet Desteği Ne Kadar Yapılacak? Devlet desteğini nasıl alırım? 2014-2015 eğitim-öğretim yılında özel okula devam edecek 250 bin öğrenciye eğitim-öğretim desteği verilecek. 

Okul öncesi kurumlarına gidecek öğrencilere 2 bin 500, özel ilkokullara gidecek öğrencilere 3 bin TL, özel ortaokul ve liselere gideceklere de yıllık 3 bin 500 TL ödeme yapılacak

2014-2015 eğitim-öğretim yılında özel okula devam edecek 250 bin öğrenciye eğitim-öğretim desteği verilmesi kararlaştırıldı. Öğrenci başına verilecek destekler, 2 bin 500 TL ile 3 bin 500 TL arasında değişecek. Okul öncesi kurumlarına gidecek öğrencilere 2 bin 500, özel ilkokullara gidecek öğrencilere 3 bin TL, özel ortaokul ve liselere gideceklere de yıllık 3 bin 500 TL ödeme yapılacak. Dershanelerden özel okula dönüşecek temel liselere devam edeceklere de verilecek eğitim öğretim desteği 3 bin TL olarak belirlendi.


MEB ile Maliye Bakanlığınca hazırlanan "2014-2015 eğitim ve öğretim yılında özel okullarda öğrenim görecek öğrenciler için eğitim ve öğretim desteği verilmesine ilişkin tebliğ" Resmi gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 00:32

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status