Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

Beşiktaş Arsenal Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak? Maç Saat Kaçta? 19 Ağustos 2014

Beşiktaş Arsenal Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak? Maç Saat Kaçta? 19 Ağustos 2014


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼



Beşiktaş Arsenal Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak? Maç Saat Kaçta? 19 Ağustos 2014 Beşiktaş Arsenal maçı hangi kanalda? maç naklen hangi kanalda yayınlanacak? 19.08.2014 Beşiktaş Arsenal Maçı Hangi Kanal Veriyor?

Beşiktaş - Arsenal Şampiyonlar Ligi Maçı Hangi Kanal'da? Beşiktaş - Arsenal Şampiyonlar Ligi Maçı Ne Zaman? 19 Ağustos 2014, Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçını Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Beşiktaş - Arsenal karşılaşması 19 Ağustos 2014 salı akşamı saat 21:45'te Star Tv ekranlarından naklen yayımlanacaktır.

Detaylar;
Beşiktaş - Arsenal Maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş UEFA şampiyonlar ligi Playoff Turunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için Arsenal ile karşılaşacak. Peki Beşiktaş Arsenal Maçı Ne Zaman Olacak? Beşiktaş Arsenal ilk Maç Nerede Oynanacak? Beşiktaş Şampiyonlar Ligi gruplara çıkma mücadelesi için Arsenal'le Karşılaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi PlayOff mücadelesi olan maç ilk maç 19 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, rövanş ise 27 Ağustos'ta Londra'da oynanacak.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 02:07

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status