Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

Mine Tugay Medcezir'den Neden Ayrıldı? (Medcezir Dizisi Ender Diziden Neden Ayrıldı?)

Mine Tugay Medcezir'den Neden Ayrıldı? (Medcezir Dizisi Ender Diziden Neden Ayrıldı?)


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Star Tv'nin izlenme rekoru kıran dizisi Medcezir'de şok bir ayrılık yaşandı. Dizide Barış Falay'ın eşini canlandıran Mine Tugay'ın diziden ayrılacağı kesinleşti. Mine Tugay neden diziden ayrıldı? Mine Tugay'ın yerine gelecek isim kim olacak? Mine Tugay kimdir? Mine Tugay Medcezir'den neden ayrıldı? Detaylar burada (Mine Tugay Kimdir?)

Mine Tugay Kimdir?

Mine Tugay 28 Temmuz 1978, Konya Türk Oyuncu.

Babasının görev yeri olan Konya'da doğdu. Liseyi Yeni Levent Lisesi'nde bitirdi.

Ardından 1997 yılında oyunculuğa "Masal Gerçek Tiyatrosu"'nda oynadığı Büyük Kulaklı Küçük Ayı adlı oyun ile adım attı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünü kazandı.

Konservatuvardan mezun olduktan sonra Semaver Kumpanya'da tiyatro oyunlarında oynamaya başladı.

2003 Yılında Işıl Kasapoğlu rejisiyle Onikinci Gece ve Kuşlar Meclisi oyunlarında oynadı. Aynı yıl Gülbeyaz adlı televizyon dizisinde rol aldı.

2004 yılında Adı aşk Olsun adlı dizide ve Gönül Yarası adlı sinema filminde rol aldı. Aynı yıl Semaver Kumpanya'da Işıl Kasapoğlu ve Bülent Emin Yarar rejisiyle Mem ile Zin adlı oyunda oynadı.

'Beko Plazma TV' , 'Eti Çay Keyfi', 'Anadolu Bank', 'Bosch Çamaşır Makinası', 'Ecobella Home', ‘Bosch Logixx 8 Çamaşır Makinası' oyuncunun yer aldığı Reklam filmleri arasındadır.

2005 yılında Aşk Her Yaşta adlı televizyon dizisinde oynadı. Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisansını tamamlarken 'Aliye' adlı dizide rol aldı.

2006 yılında Yüksek Lisans'ını bitirdi. Aynı yıl Tiyatro Dot'ta Emre Koyuncuoğlu rejisiyle Çok Uzak adlı oyunda oynayan Mine Tugay, Show TV'de yayınlanan Gülpare ve Star TV'de yayınlanan Benden Baba Olmaz adlı dizilerde başrolde yer almıştır.

TRT1'de yayınlanan Aynadaki Düşman dizisinde oynamıştır.

Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizide'de Narkotik başkomseri Suna adlı karakteri canlandırmıştır.

Geleneksel Nazım Günleri'nde, Yılmaz Onay tarafından, okuma tiyatrosu olarak sahnelenen Nazım Hikmet oyunlarında, 2007 yılından bu yana her yıl gönüllü olarak rol almaktadır.

Şu anda Star Tv'de yayınlanan Medcezir adlı dizide Ender Serez karakteriyle seyirci karşısındadır.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 04:26

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status