Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

Okullar 6 Gün Mü Oldu? Okullar Haftada 6 Gün Mü Olacak? 6 Gün Doğru Mu?

Okullar 6 Gün Mü Oldu? Okullar Haftada 6 Gün Mü Olacak? 6 Gün Doğru Mu?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Okullar 6 Gün Mü Oldu? Okullar Haftada 6 Gün Mü Olacak? Okullar altı gün mü oldu, Okullar 6 günemi çıktı? Okulların 6 gün olduğu doğru mu?

Okullar 6 gün olacak cumartesi de okul var iddiası günün dedikodusu oldu, MEB'in böyle bir kararı yok ancak başka bir sürprizi var, okullar erken açılıyor.

Okullar 6 gün mü oluyor? Twitter Ve Sosyal Medyada okulların 6 güne çıkarıldığı ve cumartesi günü de okul olacağı haberleri dolaşmaya başladı. 

MEB'in bu yönde almış olduğu resmi bir karar yok, 6 gün okul olacağı sadece bir iddiadan ibaret. 

#Okullar6günOluyor TAGI KARIŞTIRDI

Okullar 6 gün oluyor iddiasının kaynağı twitter görünüyor. Sosyal medya alanı olan twitter.com'da #Okullar6günOluyor tagı zirveye oturmuş durumda. İddiaya göre yeni eğitim döneminde dershane ihtiyacını karşılamak için okullar 6 gün oluyor, cumartesi günleri de okul olacak. 

Okullar 6 gün oluyor söylentisinin resmi bir kaynağı ve dayanağı yok. Twitterda zirveye oturan bu tag bir dedikodu ürününden başka bir şey gibi görünmüyor. okullar-6-gün-oluyor.jpg

6 GÜNE TEPKİ YAĞDI

Twitterda bu söylentiye kanan çok kişi 6 güne tepki yağdırdı. TT listesinde (yanda gördüğümüz) zirvede olan #Okullar6günOluyor başlığı altında herkesten itiraz var.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 12:32

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status