Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

İzmir'de Kız Öğrenci Erkek Öğrenciyi Taci Etti! Kız Öğrenci Birlikte olmak istedi! Olay Mahkemeye Taşındı!

İzmir'de Kız Öğrenci Erkek Öğrenciyi Taci Etti! Kız Öğrenci Birlikte olmak istedi! Olay Mahkemeye Taşındı!


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


İzmir'de Kız Öğrenci Erkek Öğrenciyi Taci Etti! Kız Öğrenci Birlikte olmak istedi! Olay Mahkemeye Taşındı! İzmir'in köklü liselerinden birinde, bir kız öğrencinin, bir erkek öğrenciye yaptığı taciz mahkemeye taşındı.

2. sınıfta okuyan kız öğrenci M.Z. (15) iddiaya göre sınıf arkadaşı erkek öğrenci Ö.M.'yi taciz etmeye başladı. Ö.M., olayı annesine anlatıp M.Z.'nin kendisiyle birlikte olmak istediğini söyledi. Oğlunun anlattıkları karşısında şoke olan anne, durumu okul müdürüne bildirdi. Konuyu araştıran okul müdürü kız öğrenciyi dinledi. Taciz iddialarını reddeden kız öğrenci çok sevdiği için şaka yaptığını öne sürdü. Kız öğrencinin başka erkek öğrencilere de aynı sözleri söyleyerek taciz ettiğini tespit eden müdür ve Ö.M.'nin ailesi savcılığa başvurarak, şikayetçi oldu. Oğlunun psikolojisinin bozulduğunu ve tedavi gördüğünü belirten Ö.M.'nin annesi, kız öğrencinin cezalandırılmasını istedi.

Çocuk psikologu ve avukat eşliğinde M.Z.'nin ifadesini alan savcı, birden fazla öğrenciye yapmış olmasından dolayı konunun bir şaka olarak değerlendirilmesinin mümkün olmadığını belirterek kız öğrenci hakkında "Taciz" suçundan dava açtı. M.Z. önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 13:11

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status