Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

0888'li Dolandırıcı Numaralara Dikkat! Faturanız çok yüksek artmakta... Ne yapabilirim?

0888'li Dolandırıcı Numaralara Dikkat! Faturanız çok yüksek artmakta... Ne yapabilirim?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


0888'li numaralardan gelen mesaj ya da çağrıları kesinlikle karşılamayın geri dönüş yapmayın.. Bu firmalar Danışmanlık adı altında dolandırıcılık yapmaktalar.. Dakikası 50 tl gibi fahiş fiyatlarda faturanız kabarık bir şekilde karşınıza gelmekte...

0888'li numaradan gelen mesaja karşılık verdim aradım faturam yükseldi ne yapabilirim?
Şuan için Tüketici hakem heyetlerine ya da savcılıklara başvurabilirsiniz.. Operatörünüzü arayarak boşa vakit harcamayın hiçbir şekilde bir şey yapamayız deyip siz aramışsınız ödemek zorundasınız gibi yardımcı olmayan yanıtlarla karşılaşmaktasınız..

0888 li numaralar sanki bankadan gelen bir mesaj gibi ya da popüler bankaların numalarına yakın numaralar seçilerek karşıdaki kişiye güven verilmeye çalışılıyor..

Böyle bir dolandırıcılığa Turkcell, Avea Vodafone gibi operatörlerin kayıtsız kalmasıda ayrı bir muamma.. Kısa bir sesli uyarı ile bu aradığınız numara faturanızın yüksek gelmesine neden olabilir gibi bir uyarı koysa kullanıcı uyanacak ama ortak oluyorlar...

Ayrıca Btk onaylı böyle numara alabilmeleri de ayrı bir muamma... Farklı 0532 li 0555 li numalardan gelen mesajlarda bulunan 0888'li telefon numaralarını kesinlikle aramayın!



"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 00:10

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status