Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

BİGO LİVE YASAKLANACAK!!! (Bigo Live Tuzağı) Bigo Live'a dikkat!!!

BİGO LİVE YASAKLANACAK!!! (Bigo Live Tuzağı) Bigo Live'a dikkat!!!


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Bigo Live Nedir? Neden Yasaklanmalı?

Sosyal bir platform ve canlı yayın yaparak para kazanılmakta..

Amacı insanların farklı özelliklerini örneğin Mutfak'ta yaptığı yemeği , çalıp söylediği müzikleri, bir gösterisini v.s. gibi diğer insanların iyi vakit geçirebileceği ve bunu yaparken bir görgü edep dahilinde gerçekleştirmesi gerekmekte...

Ancak ne yazıkki bu platform ülkemizde tamamen bunların dışında kullanılmakta.. Kızlar olsun dijital dilenci gibi zengin vs. birçok kullanıcıdan sırf daha fazla kazanmak için edep ve terbiyeden uzak hertürlü kötü alışkanlıklar da ön planda olacak şekilde yayınlar yapmaktalar.. ( Küfür, Sigara, Alkol Alımı v.s. )

Kızlar bu platformda Para için bazı önemli değerlerini hiçe sayabilmekteler... Bir insan bu denli abaza ve boş insanın bulunduğu kimin neci olup olmadığı katil mi hırsız mı sapık mı olduğunu bilmediği bu yerde saatlerce yayın yapıp ve farklı farklı kişilerle boş ve seviyesiz görüşme ve yayınlar yapmaktalar..

Yayınlarda yüzlerce insan olabilmekte ve yer yer  ağıza alınamayacak küfür ve hakaretlere mağruz kalınmakta..

Lütfen bu platformda yakınlarınız akrabalarınız kızlarınız çocuklarınız yer alıyorsa çok dikkatli olmanızda fayda var. Her türden insan bu platformu kullanmakta.. Özel de de birşkilde bu kişilerle görüşenler var .. Pisliğe bulaşmadan önce tedbirinizi alınız... Ve bu uygulamaların yasaklanması için Bigo live ve türevlerini Bimer dahil Cumhurbaşkanlığı gibi ülkemizin değerli kurumlarına bildirimlerini yaptık ve geri dönüş beklemekteyiz..

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 10:47

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status