Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

Güneşi Beklerken "Nükleer Başlıklı Kız" Kimdir? Şarkıları..

Güneşi Beklerken "Nükleer Başlıklı Kız" Kimdir? Şarkıları..


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Güneşi Beklerken "Nükleer Başlıklı Kız" Kimdir? Şarkıları..
Kanal D'nin sevilen gençlik dizisi başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bürsin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç ve Gökçe Yanardağ'ın rol aldığı Güneşi Beklerken'in pazar akşamı ekrana gelecek bölümünde, Sayer Koleji mezuniyet balosunda sahneye Nükleer Başlıklı Kız çıkıyor.

Baloda Zeynep, Kerem'in yanında getireceği kızı merakla beklerken Kerem'den beklenmedik bir sürpriz gelir. Kerem, arkadaşları için mezuniyet balosunda sahneye Zeynep'in de hayranlık duyduğu Nükleer Başlıklı Kız'ın çıkmasını organize eder.

Nükleer Başlıklı Kız / Kimdir / Albümleri / Şarkıları
2006 yılında Nokia Super Sound yarışmasının finallerine kadar geldi. 2007 yılında da Sony Ericsson Unistar yarışmasını kazandı. Grubun kadrosunda ilk kurulduğu günden bu yana bulunan Billur Yapıcı ve 2009 yılında son olarak grubun kadrosuna dahil olan gitarist Tansel Turna ile birlikte Volkan Başaran prodüktörlüğündeki “1” isimli ilk albümünü tamamladı. Albümün gitar, vokal, bas gitar, klavye ve synthlerini Volkan Başaran ev stüdyosunda, akustik gitar ve davulları Ankara Mars Stüdyosunda ve back vokalleri Earth Productions'da kaydedildi. Mix Uğur Memiş, mastering Hakan Akesson tarafından yapıldı. Grup halen konserlerine devam etmektedir.

Albümleri
2010, 1
2013, Gönüllü Köle

>> Nükleer Başlıklı Kız Resmi Web Sayfası
http://www.nukleerbasliklikiz.com/

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 12:41

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status