Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

İstanbulFind.com İstanbul Gezi Rehberi, Şehri Keşfet, ulaşım Haritaları

İstanbulFind.com İstanbul Gezi Rehberi, Şehri Keşfet, ulaşım Haritaları


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


ISTANBUL FIND; Tourist Info Channel, İstanbulfind.com, Tourist Information Guide kitapçıkları ve ulaşım haritaları ile şehri ziyaret eden ve keşfetmek isteyen şehrin sakinlerine her adımlarında tur rehberliği yapıyor.

Türkiye’de bir ilk!   Türkiye’de ilk ve tek olan, otellerin kurumsal kimliklerine özel hazırlanan, İstanbul şehir tanıtımının yer aldığı ve yılda 2 milyondan fazla izleyiciye sahip Tourist Info Channel; Nielsen araştırma sonuçlarına göre 22-26 dakika arasında  %67’lik izlenme payı ile otellerde en çok izlenen kanal olma özelliğini de taşıyor.

ISTANBUL FIND İstanbul Şehir Tanıtım videosu, otel misafirlerine odalarında, İstanbul’u ve konakladıkları oteli daha yakından tanımalarını sağlıyor.

Büyüleyici şehir turlarından, araç kiralamaya kadar herşey burada! istanbulfind.com, İstanbul'un kalbinde şık ve konforlu konaklama seçeneklerinden, diledikleri tarzda onlarca yerel ve dünya mutfağını barındıran restoranlara, özel araçlı ulaşımlarından, tarihi şehir turlarına kadar pek çok aktiviteyi kendilerinin planladıkları gibi yaşayabilmenizi sağlıyor.

Şehrin en kapsamlı ulaşım haritası!

"Konakladığım otelden Sultanahmet’e nasıl gidebilirim?", ya da " Havalimanından konakladığım otele en kolay nasıl ulaşılır?". Şehri ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerin hatta şehirde yaşayanların bile en sık sorduğu soruların başında gelir.
Her geçen gün daha da genişleyen ulaşım kanallarımızı bir harita ile pekiştirdik. Metro, tramvay, feniküler, Marmaray ve hatta teleferik hatlarının yer aldığı ISTANBUL FIND ulaşım haritası ile şehri ziyaret edenlerin, şehrin ulaştırma kanallarından en iyi şekilde yararlanmalarını sağlıyor.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 11:27

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status