bf-legacy
Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
anasayfa
»hakkında
»iletişim
»rss
»sitemap
Anasayfa
»
Sorular
»
Ateş yakarken kolayca tutuşmayı sağlayan çıra genellikle hangi ağacın yağlı ve reçineli kısımlarından yapılır?
Ateş yakarken kolayca tutuşmayı sağlayan çıra genellikle hangi ağacın yağlı ve reçineli kısımlarından yapılır?
"Sponsorlu Bağlantılar"
▼ İçerik ▼
Soru:Ateş yakarken kolayca tutuşmayı sağlayan çıra genellikle hangi ağacın yağlı ve reçineli kısımlarından yapılır?
Cevap: çam
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yeni içerik
Eski içerik
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder