Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

Sneijder Gidecek Mi? Galatasaray Transfer Haberleri

Sneijder Gidecek Mi? Galatasaray Transfer Haberleri


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Shakhtar Donetsk'te uyguladığı sistemi Galatasaray'da da tatbik etmek isteyen Mircea Lucescu'nun yönetimden Sneijder'in satılmasını talep ettiği öne sürüldü.

Galatasaray Lucescu'yu takımın başına getirmeye çalışırken Rumen teknik direktörün tıpkı Mancini gibi şaşırtıcı isteklerde bulunduğu iddia edildi. Lucescu'nun Ukrayna takımı Shakhtar Donetsk'te uyguladığı sistemi Galatasaray'da tatbik etmeye çalıştığı ve bu nedenle transferde tek yetkili olmak istediği öğrenildi.

ÇİLEK TARZI OYUNCUYA HAYIR
Çilek tarzı oyunculara kesinlikle karşı çıkan Lucescu'nun yönetime daha şimdiden Sneijder'in satılabileceği yönünde görüş bildirdiği de iddialar arasında. Lucescu'nun transferleri Güney Amerika'dan gerçekleştirmek istediği ve bunun için şimdiden çalışmalar yaptığı öne sürüldü. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın da Lucescu'nun isteklerine karşı çıkmayacağı gelen iddialar arasında yer alıyor.

HOLLANDALI'YA SICAK BAKMIYOR
Galatasaray geçen sezon Sneijder'den özellikle Avrupa maçlarında büyük verim almıştı. Lucescu'nun Hollandalı futbolcunun Dünya Kupası'nda talibi çıkması durumunda gönderilmesi yönünde görüş bildirdiğinin iddia edilmesi şaşkınlık yarattı. Bu iddia doğru çıkarsa Galatasaray Yönetimi'nin nasıl bir karar alacağı ise merak konusu oldu.

(Takvim)

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 05:29

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status