Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

Manuel Lanzini Kimdir? Manuel Lanzini Beşiktaş Transfer Haberi

Manuel Lanzini Kimdir? Manuel Lanzini Beşiktaş Transfer Haberi


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


İşte Manuel Lanzini’nin özellikleri;

1-Efsanelerin yolundan gidiyor: Tipik 10 numaralardan farklı olarak hareketli ve oyunu dikine oynayan Lanzini, Enzo Francescoli, Pablo Aimar, Marcelo Gallardo ve Ariel Ortega gibi Arjantin efsanelerinin izinden gidiyor.

2-Dikine futbolun en değerli temsilcilerinden: Ayak bileklerine olan hakimiyeti ve birebirdeki yeteneğiyle bilinen Manuel Lanzini, dikine futbol ve dripling deyince akla gelen önemli yıldız adayların biri olarak gösteriliyor.

3-Tam bir anahtar: Kapalı takımlara karşı gerçek bir anahtar olan Lanzini, özellikle takım arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlarla biliniyor. Boş koşularla alan açabilen ve takım arkadaşlarına boş alan yaratan Lanzini, maç boyunca durmayan bir dinamodan farksız.

4-Duygusallığı dezavantajı: Yeteneklerini oyun zekasıyla birleştiren futbolcunun en önemli dezavantajı ise Güney Amerikalıların bilinen duygusallığına sahip olması. Ancak Diego Ribas gibi iyi antrenörlerle çalıştığında kendini daha iyi gösterebilen Manuel Lanzini, kendini değerli hissettiği bir ortamda farklı bir kimliğe bürünüyor.

5-Futbolcu bir aileden geliyor: Manuel Lanzini, futbolla dolu bir aileden geliyor. 21 yaşındaki Arjantinli yıldızın babası Deportivo Moron takımında top oynamış bir isim. Manzini’nin kardeşi Thomas ise Deportivo Nublense’de futbol hayatını sürdürüyor. Başarılı futbolcunun eski kız arkadaşı  Victoria Smiriglio’dan ise Benjamin adında bir oğlu var.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 13:00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status