Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

Mancini İstifa Etti! Mancini Neden İstifa Etti?

Mancini İstifa Etti! Mancini Neden İstifa Etti?


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray, teknik direktör Roberto Mancini ile yolların ayrıldığını açıkladı. GSTV'den yapılan açıklamada ayrılığın KAP'a bildirildiği ifade edilirken; Mancini'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi belirtildi. Galatasaray, Teknik Direktör Roberto Mancini'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP'a bildirdi.  Roberto Mancini görevinden istifa etti (Galatasaray Teknik Direktörü Mancini istifa etti)

İşte Galatasaray'ın KAP'A yaptığı açıklama;

Şirketimiz ile Teknik Direktör Sayın Roberto Mancini arasında 01.10.2013 tarihinde imzalanmış olan iş akdi, Sayın Mancini'nin talebi üzerine ve karşılıklı mutabakat ile 2013/2014 futbol sezonu sonu itibarıyla sonlandırılmıştır.

Varılan anlaşmaya göre, Sayın Mancini sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan ücretinin dışında başkaca herhangi bir talepte bulunmamış ve taraflar tam bir dostluk ve karşılıklı anlayış ile yollarını ayırma kararı almışlardır. Sayın Teknik Direktörümüze kazandırdığı başarılar için gönülden teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz."


"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 11:25

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status