Hertelden güncel bilgi sayfanız. aradığınız buralarda biryerde hoşgeldiniz. (welcome)
Google

2014 Ankara'da Toplu Taşımaya Zam Yapıldı! Zam Oranları Yeni Tarifeler

2014 Ankara'da Toplu Taşımaya Zam Yapıldı! Zam Oranları Yeni Tarifeler


"Sponsorlu Bağlantılar"


▼ İçerik ▼


Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulu’nda belirlenen ve yarından itibaren uygulanacak olan yeni tarifeye göre ;

EGO otobüsleri, Metro ve Ankaray’da 1,75 TL olan tam biniş 2 TL’ye, 1,30 olan indirimli biniş ise 1,50 TL’ye çıkarıldı. Bu ulaşım araçlarındaki transfer (aktarım) ücretlerinin de 0,59 Kuruş’tan, 0,67 Kuruş’a çıkartılmasına karar verildi. UKOME tarafından belirlenen yeni tarifelere göre özel halk otobüslerinde de tam biniş ücreti 2,10 TL’den, 2,40 TL’ye çıkartılırken, indirimli biniş ücretinin de 1,30 TL’den 1,50 TL’ye çıkartılması kararlaştırıldı. Kısa mesafe minibüs seferleri 2,10 TL’den 2,40 TL’ye, uzun mesafe minibüs seferleri de 2,40 TL’den 2,75 TL’ye çıkartıldı.

Yeni tarifelerin yarından itibaren uygulanmaya başlayacağını kaydeden yetkililer, akaryakıt, elektrik, doğalgaz ve yedek parçada çeşitli oranlarda zam yapılmasına karşın 33 aydır Başkent toplu taşımında herhangi bir artış yapılmadığını belirtti.

Türkiye’nin en ucuz toplu taşım hizmetinin Ankara’da verildiğini de söyleyen yetkililer, yaklaşık 3 yıldır herhangi bir değişiklik yapılmayan toplu taşım ücretlerinde, yeni düzenleme yapmak zorunda kaldıklarının altını çizdiler.

"Sponsorlu Bağlantılar"

Ekleyen: alkmaar, Saat: 09:22

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Google

Copyright © 2017 bf-legacy Tasarım: Kaizen Template
Geliştiren: Bf Legacy

DMCA.com Protection Status